سفارش تبلیغ
صبا ویژن
حکیم ده خصلت دارد : پارسایی، عدل، فهم، گذشت، نیکی، بیداری، خودنگهداری، تذکر، هشیاری، نیک خویی و میانه روی . [لقمان حکیم]

دانلود مقاله نماهای آلومینیوم با word

ارسال‌کننده : علی در : 95/8/20 4:57 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله نماهای آلومینیوم با word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله نماهای آلومینیوم با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله نماهای آلومینیوم با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله نماهای آلومینیوم با word :

نماهای آلومینیوم

هجوم آلومینیوم به نماهای شهری
نماهای آلومینیومی
ورقهای سقفی گالوانیزه
ساندویچ پانل های دکوراتیو
ورق کامپوزیت آلومینیوم
ساندویچ پانل های صنعتی
نمای ساختمان
پروفیل های فاساد آلومینیومی
پروفیل های نمای شیشه ای

منابع:

WWW.NARASAKO.COM

هجوم آلومینیوم به نماهای شهری

این روزها تقریبا همه چیز روی مد پیش می‌رود حتی نمای ساختمان‌ها. در گذشته نوع معماری و نمای بناها تابعی بوده است از نوع فرهنگ و زندگی اجتماعی و شرایط آب و هوایی یک منطقه. اما امروز آن‌ها که پول بیشتری دارند

ساختمان‌های خود را بر اساس آخرین ژورنال‌های معماری سفارش می‌دهند و نمای ساختمان خود را نیز از روی عکس‌های رنگی همین ژورنال‌ها انتخاب می‌کنند.

یکی از مدهایی که امروز در شهر کرمان رایج شده است و بیشتر در نمای ساختمان‌ها استفاده می‌شود به کارگیری آلومینیوم در ساخت نماهاست.

از هر گوشه‌ی شهر که عبور می‌کنید حداقل یکی دو نمای طوسی رنگ جلب توجه می‌کند که بیننده را به یاد شهرهای بزرگ ینگه دنیا می‌انداز تا شهری کویری مثل کرمان.

مهندس حمید جلالی‌نژاد،یکی از دیگر مهندسان معماری و شهرسازی در کرمان عقیده جالبی دارد و آن این‌که در همه‌ی زمینه‌ها حتی در ساخت نماهای ساختمان‌ها این‌که مخاطب چقدر هنر دوست باشد مهم است. در واقع هر فرد در منظر شهر تاثیر دارد.

او مشکل نماهای نازیبا در سطح شهر را کم شدن ارتباط مردم با طبیعت می‌داند و البته این‌که شهر در دست شهرسازان نیست.

جلالی درخصوص استفاده از نماهای آلومینیومی می‌گوید: «نمی‌توان گفت نمای آلومینیومی نباشد، استفاده از این ماده صنعتی مانند یک موجی است که می‌آید و می‌رود همان‌طور که موج استفاده از نماهای شیشه‌ای فروکش کرد. این موج در تمام دنیا می‌آید مهم این است که مهندسان معمار ما چه تاثیری روی آن بگذارند.»

وی تاکید می‌کند: «امروز ما درمعماری بیشتر دنبال تجدد هستیم تا تمدن. نمایی را که می‌توان با سنگ و خشت حتی زیباتر ساخت باآلومینیوم می‌سازیم، اجرای این‌گونه نماها تابعیت ما را هم نشان نمی‌دهد.»

جلالی خاطر نشان می‌کند:« در حال حاضر استفاده از نمای آلومینیومی سر جای خودش نیست به عنوان مثال محله “ته باغ لله را ببینید، وقتی انتهای این کوچه تاریخی ساختمانی با نمای آلومینیومی ساخته می‌شود در واقع بخشی از هویت شهر از بین می‌رود.

او به یک نکته‌ی دیگر اشاره می‌کند که ساختمان‌های ما اکثرا کپی‌برداری از ژورنال‌های معماری هستند و جای تاسف دارد که امروز حتی در دانشگاه‌ها نیز معماری ژورنالیستی تدریس می‌شود.»

در نهایت جلالی در خصوص ساخت نماهای آلومینیومی می‌گوید:«علم در حال پیشرفت است و ما نمی‌توانیم جلوی آن را بگیریم. اما من به شخصه استفاده از نماهای آلومینیومی را به دو جهت توصیه نمی‌کنم.

اول این‌که پول نفت بابت آن را مملکت خارج می‌شود و از طرفی بخشی از ذخایر معدنی صرف نماسازی می‌شوند و در حالی‌که می‌تواند صرف تولیدات مهم دیگری شوند.»

یکی دیگر از مهندسان معماری و شهرسازی کرمان به استفاده‌ی نامناسب از مصالح در ساخت نماها اشاره می‌کند و به‌عنوان نمونه می‌گوید: «متاسفانه نماهای آلومینیومی در شهر کرمان رواج پیدا کرده بیشتر به یک مد تبدیل شده است و باید به آن به‌صورت یک مشکل فرهنگی نگاه کرد این مد قطعا اعتبار چندانی هم نخواهد داشت.»

مهندس مجیدرفعتی تاکید می‌کند: «آلومینیوم می‌تواند به‌طور موضعی در جاهایی به کار گرفته شود اما نباید به مثابه یک متریال اصلی در ساخت نماها استفاده شود. اما متاسفانه امروز در کرمان شاهد هستیم این ماده‌ی صنعتی در ساخت نمای منازل مسکونی یک طبقه نیز استفاده می‌شود.» او تصریح می‌کند: «شاید استفاده از آلومینیوم در ساخت نمای یک کارخانه یا پاساژ به جا باشند اما برای یک منزل مسکونی که باید فضایی گرم و صمیمی داشته باشد قطعا مناسب نیست.»

رفعتی به این نکته اشاره می‌کند که این ماده‌ی صنعتی با اقلیم کرمان سازگاری ندارد و می‌افزاید: «هر چند که می‌توان با استفاده از تکنیک‌هایی این ماده را با محیط سازگار کرد اما فی‌نفسه چندان با شرایط آب‌وهوایی کرمان سازگاری ندارد.

این مهندس معماری و شهرسازی تاکید می‌کند: «استفاده از این مواد به طور انبوه جایگاهی در تاریخ معماری کشور نخواهد داشت و مثل کف روی آب از زمین می‌رود همان‌طور که در دهه‌ی 50 هم استفاده از مواد پلاستیکی رواج پیدا کرد و امروز هیچ اثری از آن نیست.»

رفعتی به این نکته نیز اشاره می‌کند که بین ماده ساختمانی و فرم ساختمان باید نسبتی وجود داشته باشد و از طرفی هر ماده ساختمانی پتانسیل‌های خاص خود را دارا است و اگر ما می‌خواهیم از آلومینیوم استفاده کنیم باید به طور موضعی و در جایگاه خودش از این ماده ساختمانی استفاده کنیم.

اما آیا هیچ نظارتی بر ساخت‌ نماهای ساختمانی وجود دارد؟
رفعتی در این رابطه می‌گوید: «هرچند که این مهم در دستور کار شهرداری قرار دارد اما فعلا نظارتی در این زمینه اعمال نمی‌شود.»

وی تصریح می‌کند: «ما دو تجربه‌ی ناگوار زلزله‌ بم و زرند را پشت سر گذاشته‌ایم و این باعث شده مسوولین شهرداری یا سازمان مسکن به عنوان ناظران کیفی در این مقوله با یک نگاه یک سویه به امر ساخت وساز بنگرند و بیشتر مقاوم سازی را مد نظر داشته باشند تا زیبا سازی.»

او تصریح می‌کند: «هر چند که مقاوم سازی اهمیت بسیار زیادی دارد و استان کرمان هم بهای سنگینی بابت عدم توجه به آن در زلزله‌های اخیر پرداخت کرده است اما باید توجه داشت که عدم توجه به زیبا‌سازی نیز پیامدهای خودش را خواهد داشت.»

رفعتی تاکید می‌کند: «پیامدهای عدم مقاوم‌سازی سریع خود را نمایان می‌کند و امروز ما عواقب کوتاهی در این زمینه را دیده‌ایم، اما تجربه کوتاهی و سهل‌انگاری در زیباسازی کند و بطنی صورت می‌گیرد و در یک پروسه طولانی مدت عمل می‌کند

و شاید این دلیلی باشد که هم‌اکنون به این مبحث چندان توجهی نمی‌شود. در واقع چون اضطراری نیست این پرونده روی میز کار مسوولان چندان دیده نمی‌شود در صورتی که مقوله‌ی‌ زیباسازی تاثیرات بنیادی خواهد گذاشت.»

وی بار دیگر بر لزوم نظارت بر ساخت نماهای شهری اشاره می‌کند و می‌گوید: «واقعیت این است که شهرداری آن‌قدر با مسایل گوناگون روبه‌روست و آن‌قدر الویت‌های متفاوت دارد که بحث زیباشناسی در رده‌های پایین اولویتی قرار می‌گیرد و به نظر می‌رسد که خود مهندسان معماری و شهرسازی باید نگاه جدیدتری به این مقوله داشته باشند.»

نماهای آلومینیومی :
با توجه به افزایش روزافزون استفاده از ورقهای آلومینیومی جهت استفاده در نماهای داخلی و بیرونی ساختمان ها بر آن شدیم تا در این زمینه نیز خدماتی با کیفیت مناسب را به مشتریان خود ارائه دهیم که در این راستا از محصولات شرکتهای SATEL آلمان و CAPCO ایتالیا که دارای استاندارد های مربوطه می باشند استفاده نموده ایم .

ورقهای سقفی گالوانیزه :
این ورقها در دو طرح سفال و ذوزنقه جهت استفاده در پوشش سقف ویلا ، آلاچیق ، ورودیها ، کانکس و سوله می توان بهره برد .

ساندویچ پانل های دکوراتیو :
که در طرح ها و نقش های مختلف جهت استفاده در پوشش نمای ساختمان ، دکوراسیون داخلی ، سقف کاذب ، پارتیشن و پوشش دیوار سوله و کانکس می توان از این محصول بهره برد . این محصول عایق صوت و حرارت خوبی نیز می باشد .

ورق کامپوزیت آلومینیوم :
ورق های آلومینیوم ی جهت بازسازی ساختمان های قدیمی – نماسازی ساختمان های در حال احداث – دکوراسیون فروشگاه ها و ادارات و استفاده در المان های شهری نظیر پل های عابرپیاده میل بردها و کاربردهای نمایشگاهی – که این ورق ها در رنگ های مختلف و با ضخامت های متفاوت موجود می باشد .

ساندویچ پانل های صنعتی :
که جهت پوشش دیوار و سقف سوله ، سردخانه ، کانکس و کانتینر ها می توان از آن ها استفاده نمود که در رنگ های متنوع دارای خاصیت عایق صوتی و حرارتی نیز می باشد .

نمای ساختمان
نمای ساختمان خارجی ترین پوسته ساختمان و نماد هویت آن قطعه شهری است که در کنار سایر نماهای همجوار خود هویت کالبد شهری را تعریف می کند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :